NLFR

Syndicus

Elke maandag wordt een permanentie verzekerd tussen 10 en 12u teneinde antwoord te geven op al uw vragen of informatie. Buiten deze uren verzoeken wij u een afspraak te maken.

Aarzel niet ons te contacteren :

Jozef Van Der Borght op 0477/74.12.87 of op het algemeen nummer 02/445.02.08.

Aanmelden

Nieuwbouw

Halle - Lembeek

Prijs: vanaf 279.421 Ä 

TE KOOP

Laatste lot ! ! !  

Laatste reeds gebouwde 3-slaapkamerwoning gelegen in een kindvriendelijke nieuwe verkaveling. Deze rustige doodlopende straat is een droom voor elk jong gezin!Volledig afgewerkt met uitzondering van keuken, vloeren in nachthal/slaapkamers en muurtegels in de badkamer.

Aarzel niet en vraag vrijblijvend informatie bij immo David, uw exclusieve makelaar voor dit project !

Verkoop onder BTW-stelsel!

Pand van de maand

 

 

 

 

 

 

 Zellik

Prijs: 620.000 Ä

TE KOOP

PRACHTIGE VILLA MET ZWEMBAD OP 12 ARE
 
Deze recente (2005) en goed onderhouden villa is gelegen in Neerzellik. Ondanks deze rustige locatie zijn het centrum van Zellik en het openbaar vervoer op wandelafstand, de oprit van de Ring zeer nabij. Vooral de grote leefruimtes en grote raampartijen die uitkijken op de Zuidwestelijk georiŽnteerde tuin met zwembad maken van deze villa een topper. U beschikt over een ruime inkomhall met gastentoilet. Grote living met aansluitend volledig uitgeruste keuken. Er is eveneens een berging en garage met elektrische poort. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers. De master bedroom beschikt over een eigen badkamer met douche. Verder is er nog een apart toilet en douchekamer. De ruime zolder is volledig inrichtbaar. Deze villa is instapklaar en afgewerkt met oog voor detail.

Nieuws

VACATURES

U bent op zoek naar een job met verantwoordelijkheden binnen een groeiende organisatie in de boeiende vastgoedsector ? Dan zijn wij op zoek naar U !

INKOPER

VERKOPER