NLFR

Syndicus

Elke maandag wordt een permanentie verzekerd tussen 10 en 12u teneinde antwoord te geven op al uw vragen of informatie. Buiten deze uren verzoeken wij u een afspraak te maken.

Aarzel niet ons te contacteren :

Jozef Van Der Borght op 0477/74.12.87 of op het algemeen nummer 02/445.02.08.

Aanmelden

Nieuwbouw

Asse

Prijs: vanaf 122.391 € 
TE KOOP

Woont u graag dicht bij het centrum maar toch rustig? Dan is dit project iets voor u!  In een doodlopende straat, op loopafstand van het centrum, winkels en station, bieden wij u 18 nieuwbouwwoningen aan. Extra troef is dat u niet door het centrum van Asse hoeft om de Ring te bereiken.
Heeft u graag een volledig afgewerkte woning of bepaalt u liever zelf de stijl en inrichting?  Van hedendaags modern tot pastoriestijl…het kan allemaal. Aarzel niet en vraag vrijblijvend informatie bij immo David, uw exclusieve makelaar voor dit project ! Prijs excl. nieuwbouwwoning!!!

Pand van de maand

Asse

Prijs: 1.450.000 €
TE KOOP

OPWIJK - Ideale handelszaak met luxe privé-woning en 3 opbrengstwoningen, gerenoveerd met zeer duurzame materialen. Dit centraal gelegen gebouw op 17 are omvat: commerciële ruimte op gelijkvloers (52m²) , privé-woonst/duplex op het gelijkvloers en 1ste verdieping (158m²) met prachtige tuin, appartement met 3 slaapkamers op de 1ste verdieping (145m²), appartement met 2 slaapkamers op de 2de verdieping (89m²), appartement met 1 slaapkamer op de 2de verdieping (68m²), grote garage (19m²), atelier/verdieping (80m²/atelier). Deels overname van aandelen, deels privé. Overname van aandelen = prijs zeker bespreekbaar! Dé ideale combinatie om na een drukke professionele activiteit te ontstressen in alle luxe en rust! Voor meer informatie gelieve ons kantoor te contacteren.

Nieuws

VACATURES

U bent op zoek naar een job met verantwoordelijkheden binnen een groeiende organisatie in de boeiende vastgoedsector ? Dan zijn wij op zoek naar U !

INKOPER

VERKOPER