Diensten

Syndicus diensten

Wij zijn een syndicuskantoor ontstaan uit een dynamisch vastgoedkantoor in volle expansie en een beheerder die kan bogen op een jarenlange ervaring in het beheer van gebouwen en dit nog eens aangevuld met competente medewerkers.
Hebt u nood aan een goede syndicus met een frisse kijk, een doelgerichte aanpak en een transparant beheer, dan bent u bij ons aan het goede adres.
Het beheren en onderhouden van appartementsgebouwen is onze absolute hoofdbezigheid. Dit vraagt immers een dagdagelijkse activiteit, een hoge professionaliteit, de nodige ervaring en kennis alsook een constante bijscholing.
Teneinde ons 24 op 24 te kunnen bezighouden met het beheer van uw mede eigendom hebben wij dan ook een onafhankelijke vennootschap opgericht die enkel en alleen syndicus activiteiten uitvoert en tevens is vrijgesteld van Btw zodat onze erelonen eveneens zijn vrijgesteld van Btw.
Uw eigendom vraagt immers een permanente opvolging en verdient deze ook.
Communicatie en transparantie dragen we hierbij hoog in het vaandel, daardoor maken we van uw mede eigendom een aangename leefomgeving en van de Algemene Vergaderingen een gezellige bijeenkomst.
Het onderhoud en goed beheer van een mede eigendom draagt er immers in grote mate toe bij dat uw eigendom zijn waarde behoudt en tevens een meerwaarde gerealiseerd wordt

Aarzel niet ons te contacteren :


02/445.02.08

www.SyndicCare.be

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons