Publi-reportage immo DAVID - De Zondag 03/06/2018 naar nieuws overzicht

04 Juni 2018

“Elke woning is uniek en daarvoor gaan we tot het uiterste op zoek naar even unieke kopers tot er een perfecte match is”, vertelt zaakvoerder David Keirsmaekers.

Met het kantoor te Zellik heeft het team van immo DAVID een ideale uitvalsbasis om haar klanten optimaal van dienst te zijn. Het negenkoppige team staat paraat om zowel eigenaars als kopers gericht en persoonlijk te begeleiden bij de meest belangrijke transactie van hun leven. “Bij ons draait alles rond klanttevredenheid. Onze mensen werken met doorgedreven verantwoordelijkheidszin. Elk teamlid wordt mentor van een dossier en fungeert als spil tussen ons uitgebreide netwerk van kandidaat-kopers enerzijds en onze unieke woonsten anderzijds”, legt David Keirsmaekers uit.  Net die doorgedreven opvolging is één van dé troeven van immo DAVID.

“Alles begint met een kennismaking waarbij we nooit verplichtend te werk gaan. Dit geldt zowel voor de koper als voor de verkoper. Maatwerk is dan ook uitermate belangrijk”, gaat hij verder. “Bij immo DAVID wordt goed geluisterd naar de klant om op die manier een op maat gemaakte service te kunnen bieden. Dit kan gaan tot een mooie herinrichting van een pand door beroep te doen op een homestage professional. Bij ons moet de klant zich nooit zorgen maken. We volgen zijn dossier op tot het ondertekenen van de akte en garanderen dat we elke stap van de aankoop of verkoop minutieus uitvoeren. We werken procesmatig, maar zetten het menselijke aspect steeds voorop. Noem het een warme, menselijke efficiëntie”, aldus de zaakvoerder.  

Zeggen wat we doen, doen wat we zeggen

Wie een pand verkoopt, kan rekenen op een totaalpakket van diensten en services. Basis van alles is natuurlijk een correcte prijszetting door middel van een gratis schattingsverslag. Naast het opstellen van volledige documentatie gaat het kantoor prat op een doortastend communicatieplan. Bij immo DAVID wordt volop ingezet op de promotie van de woningen, zowel online als via de geschreven pers, en dat volgens het karakter van elk pand en de behoeften van elke klant. “Wij garanderen verzorgde en individuele pandbezoeken waarna we transparant rapporteren naar onze eigenaars”, voegt de zaakvoerder er aan toe. “ Anderzijds merken kandidaat-kopers aan alles dat hun woondroom onze prioriteit geworden is.”

Wegens groot succes…

immo DAVID heeft 2018 als een komeet ingezet en blijft groeien op de markt. Daarom wordt gezocht naar nieuwe medewerkers die zin hebben om dit enthousiaste team te vervoegen en terecht te komen in een b(l)oeiende maar uitdagende sector.

 

immo DAVID, Brusselsesteenweg 594, 1731 Zellik. Tel: 02 305 51 33, e-mail: info@immodavid.be. www.immodavid.be. www.facebook.com/immoDAVID.be    

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons