Uw vastgoed makelaar in regio Groot Asse

immo DAVID is sinds 2004 actief in Groot Asse, het Pajottenland en de Brusselse Noord-West rand. Dank zij onze jarenlange ervaring beschikken we over een grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt. Zo hebben we een klantenbestand opgebouwd met meer dan 1.200 actieve kandidaat kopers.

Tevens zijn wij een dynamisch team dat een optimale service garandeert en streeft naar 100% klanttevredenheid.
We geven dan ook elk pand alle aandacht dat het verdient.

Niet voor niets is onze slogan “Maatwerk, daar staan wij voor!”. Immers, elk pand is uniek en wij zoeken voor u de ideale koper.

Daardoor slagen wij er in om ook uw eigendom op korte termijn aan de beste prijs te verkopen.

Vertrouwen vormt de basis van onze samenwerking! Voor een gedetailleerd overzicht van onze dienstverlening verwijzen we u naar onze pagina "Waarom immo DAVID"

U wenst uw eigendom te verkopen of te verhuren? Contacteer ons gerust, ons voltallig team staat voor u klaar en helpt u met veel plezier verder!

Blijft u graag op de hoogte van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij en schrijf u nu in.

 

Niet gevonden? Wij zoeken mee voor u!

Blijft u graag op de hoogte van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij en schrijf u nu in.

Schrijf je nu in

Nieuws

Zo kunnen meer mensen een eigen huis kopen

08 Juni 2018

Bijna de helft van Vlaamse woningen krijgt korting op registratierechten. Vroeger kwam amper 20% van de huizen en flats in aanmerking voor het klein beschrijf van 5%. Nu betalen kopers in 45% van de gevallen zelfs minder dan 5%. Minister Bart Tommelein (Open VLD).

Lees meer

Publi-reportage immo DAVID - Klakson 7 juni 2018

07 Juni 2018

Maatwerk, daar staan we voor! Sinds 2004 is immo DAVID een gevestigde waarde in vastgoed op de markt te Zellik. Met deze jarenlange ervaring en kennis van zaken zijn zij actief in Groot Asse, het Pajottenland en de Brusselse Noord-West rand. Anno 2018 zetten ze volop in op de verdere professionalisering van hun dienstverlening.

Lees meer

 

 

 

immo DAVID zoekt commercieel en administratief talent

Bekijk hier onze vacatures

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons