Verkopen met immo DAVID

Verkopen? Een kwestie van vertrouwen! 

Onze jarenlange expertise, bouwkundige kennis, uitgebreid klantenbestand en bedrevenheid in professionele publiciteit maakt van ons uw ideale partner bij de bemiddeling in elke vastgoedtransactie. immo DAVID garandeert het maximale uit de verkoop te halen. Een woning verkopen doet u immers maar één keer! Bovendien werken wij volgens het principe: GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN. 

1. Waardebepaling 

Een correcte prijszetting van het onroerend goed is een belangrijk bepalende factor binnen het verkoopproces. Ons team van vastgoedexperten zorgt voor een objectieve schatting zodat u exact weet aan wat u zich kan verwachten. Nog geen schatting van uw eigendom? Klik hier voor een gratis waardebepaling. 

2. Samenstelling van het dossier 

Geen administratieve kopzorgen! Wij vragen alle wettelijk verplichte documenten op en zorgen voor een juridisch correct, volledig dossier. 

3. Commercialisatie 

Van dronefotografie tot een virtual tour, een professionele vastgoedfotograaf brengt alles stijlvol in beeld. Wij zorgen daarnaast voor een gedetailleerde pandbeschrijving van uw woning en publiceren dit op verscheidene portaalsites en sociale media. Ook ons uitgebreid klantenbestand wordt aangesproken via gerichte e-mailings om hen te informeren over onze nieuwe aanbiedingen.

Om de verkoop van uw woning extra in de verf te zetten steunen we op het stijladvies van onze vastgoedstyliste. Zij maakt de woning verkoopneutraal en zorgt voor een interieur dat ruimte en rust uitstraalt.

4. Pandbezoeken

Wij organiseren individuele pandbezoeken met elke kandidaat-koper. Vanuit een grote dynamiek op het pand en onze sterke onderhandelinspositie, behalen wij de hoogste verkoopprijs voor uw woning. 

5. Verkoopsovereenkomst 

U aanvaardde een bod op uw woning? Prima! immo DAVID zorgt voor een juridisch correct opgemaakte overeenkomst, welke na controle door uw notaris bij ons op kantoor wordt getekend. 

 

Het resultaat: de woning verkopen op de kortst mogelijke termijn, aan de beste prijs!